Article: Hvorfor rejseskotaske er en vigtig indpakning

Why Travel Shoe Bag Are a Packing Essential

Hvorfor rejseskotaske er en vigtig indpakning

GLEM STØVENDE SKO OG BESKIDTE Kufferter VED AT FÅ EN PRINTET SKOTASK TIL ALLE DINE FORSKELLIGE SKO. DET ER VIRKELIG KUN GUNSTIGT, I DENNE ARTIKEL FORTÆLLER VI DIG HVORFOR.

TOP 3 FORDELE VED SKOTASKER

1. DET BESKYTTENDE ASPEKTE AF EN SKOTASK

Den mest oplagte grund til at bruge en skotaske er nok for at beskytte skoene mod at blive støvede, snavsede eller beskadigede. Skotasken beskytter ikke kun dine sko mod at blive snavsede - den beskytter også dine andre ting mod det snavs, der måtte være på skoene! Det er en win win!

Tryk for at shoppe!

 

 

2. ÆSTETIKKEN

Vi kan ikke lide at prale, men vores skotasker er helt yndige, de får din kuffert til at se så godt ud, samtidig med at du ved præcis hvor dine forskellige par sko er. Når du er hjemme, kan du opbevare dem i garderoben, din entre eller i dit soveværelse. Du behøver aldrig at spekulere på, hvor dine sko er igen!
Skønne skotasker her
                                                                   
                     3. DEN PERFEKTE GAVE
Tilføj et monogram til skoposerne og voila - den perfekte gave til enhver, du synes burde blive mere organiseret, er sikret! Dette 3-pakke sæt skotasker inkluderer "High Heal Sandal", "White Sneaker" og "Ballet Flats". En taske til hvert par sko og lejlighed.
Få dem her!
Tilbage til blog

Læs mere

48h in Shoreditch

48 timer i Shoreditch

EN WEEKEND-FLYTTE ER ALTID EN GOD IDÉ. MEN NÅR TUREN ER KORT, SKAL DIN PLANLÆGNING VÆRE SKARPS. HVER TIME TÆLLER, OG DER ER IKKE PLADS TIL UBESLUTNING ELLER TIMELANGE DRIFTER OM, HVOR DU SKAL BRUNC...

Read more
New Orleans

New Orleans

VELKOMMEN TIL JAZZ, KREOLE MAD OG SELVFØLGELIG MARDI GRAS HJEM. MEN SELV UDEN FOR KARNEVALSSÆSONEN ER DER MERE END NOG AT GØRE I DENNE SMUKKE BY. DETTE ER VORES BEDSTE UDVALG TIL EN WEEKEND I NOLA ...

Read more