Article: Den dovne piges guide til at blive organiseret

The Lazy Girl’s Guide To Getting Organized

Den dovne piges guide til at blive organiseret

AT BLIVE ORGANISERET KAN OFTE FØLES SOM DETTE MYTEISKE MÅL, DER SYNES AT VÆRE UOPNÅELIGT, ISÆR FOR DE SELVERKLÆRDE DOVNE PIGER. MEN BEKLYG ikke, VI VIL VISE DIG NOGLE ENKLE MÅDER AT BLIVE ORGANISERET PÅ OG FÅ ALLE TIL AT TROR, DU HAR DIT LIV UNDER KONTROL, SELVOM DU VIRKELIG IKKE GØR.

1. Giv alt en plads  
Dette er en nem måde at begynde at lægge mærke til, hvad du har i dit hjem eller din taske. Giv alt en plads og hold det der. Hvis du har mange småting, så giv dem et hjem i en af ​​taske-alle tasker.

2. Køb en planlægger

Selvom de kan virke kedelige, er der ikke noget, som et par klistermærker og farverige kuglepenne ikke kan gøre bedre. Normalt virker planlæggere kedelige, men personliggørelse af selv en almindelig sort/hvid planlægger får det til at virke som en mindre opgave, og du vil faktisk huske den test til mandag.
3. Prioriter din tid

At få tid til de opgaver, der er mest afgørende for dig, er en nøglekomponent i at organisere dit liv. Du kan undgå at spilde tid på meningsløse aktiviteter ved at sætte dine prioriteter efter, hvad der er vigtigst.

FØLG ET ELLER ALLE DISSE RÅD, OG DU KOMMER GODT PÅ DIN VEJ TIL, AT ALLE I DIT LIV BLIR JALUSIGE PÅ HVOR ORGANISERET DU ER. DU VED ALDRIG – DE MÅSKE ENDNU SPØRGE DIG OM ET PAR TIPS!!

 

 

 

Tilbage til blog

Læs mere

Bride’s Checklist: What to Pack in your Wedding Overnight Bag

Brudens tjekliste: Hvad skal du pakke i din bryllupstaske

VÆSENTLIGE TIPS TIL STRESSFRI PAKNING Den sidste dag eller to dage før jeres bryllup kan være ekstremt travl. Du leverer, får varer, popper champagne og får ideelt set masser af hvile og forkæl...

Read more
4 Staycation Essentials for a Perfect Holiday

4 Staycation Essentials for en perfekt ferie

VI KAN VÆRE RIGTIG SIKRE PÅ, AT VORES FERIE I ÅR KOMMER TIL AT VÆRE TÆTTERME PÅ HJEMMET. UANSET DU SKAL PÅ EN KYST-, LAND- ELLER BYFLYTTE, INBEVÆRER AT PLANLÆGGE DEN IDEELLE FERIE EN SPECIFIK FORM ...

Read more