Article: NY farve til vores populære My Brushes etui

NEW Color for Our Popular My Brushes Case

NY farve til vores populære My Brushes etui

VORES NYESTE TILFØJELSE:

MIN BØRSTECASKE I CREME

VORES ALSIDIGE CREME

Hvis du elsker ideen om en makeuptaske, men hader at grave igennem for at finde den børste, du leder efter, er My Brushes Case in Cream et godt valg. Denne opbevaringsløsning kan passe til et par store børster og flere af de mellemstore eller mindre makeup-børster. 

Dette runde etui er ideelt til at opbevare dine børster i din kuffert, når du rejser eller i din pung på daglig basis, takket være dens robuste cylindriske form, der forhindrer dine børster i at blive fladtrykt af dine andre ejendele. 

VORES SIGNATUR STRIPPET FOR

Det indre af dette runde etui har et vandtæt lag, så ingen bekymringer om spild. Det runde etui til børster med aftørreligt for, creme er lavet af miljøvenligt naturligt bomuldsmateriale, og den stærke lynlåslukning sikrer, at alle dine makeupbørster forbliver organiserede indeni. Det kompakte design gør den perfekt til rejser eller som et smart etui til din badeværelsesorganisation.

Ikke mere at søge gennem hele din forfængelighed om morgenen; du ved præcis hvor alt er!

Tilbage til blog

Læs mere

Minimalist Packing: Ski Trip

Minimalistisk pakning: Skitur

SELVOM DET KAN SYNES UMULIGT AT PAKKE LETT TIL EN SKITURE (ISÆR NÅR DU FORSØGER AT FÅ EN HEL FAMILIE TIL BJERGET MED ALT, DE SKAL BRUGE), MEN HVIS DU FØLGER DISSE ENKLE TIPS, GÅR DU SÅ TID TIL AT S...

Read more
How To: Pack Your Makeup Brushes For Travel

Sådan: Pak dine makeup-børster til rejser

EN PIGE SKAL GØRE, HVAD EN PIGE SKAL GØRE - SELV NÅR HUN ER PÅ FERIE. DET BETYDER AT PAKKE ALLE SKØNHEDSPRINCIPPER, FRA SHAMPOO OG CONDITIONER TIL MAKEUP BØRSTER. SELVOM DE KAN VÆRE EN RIGTIG SMERT...

Read more