Article: Sådan laver du dit Zero Waste-rejsesæt

How To : Create Your Zero Waste Travel Kit

Sådan laver du dit Zero Waste-rejsesæt

NØGLEN TIL AT MINIMERE DIT AFFALD, NÅR DU ER REJSER, ER PLANLÆGNING FREMOVER OG IKKE FALDES FOR DEN BEKVEMME MULIGHED. HER KAN DU SE VORES LISTE MED 5 NØDVENDIGHEDER TIL DIT NUL-AFFALD REJSE-KIT, SOM VIL HJÆLPE MED AT SKÆRE NED PÅ MASSER AF ENKELBRUG AF PLASTAFFALD OG HOLDE MILJØET RENT!

ZERO WASTE TRAVEL KIT #1 – VANDFLASKE

Dette er sandsynligvis den enkleste og mest oplagte måde at reducere mængden af ​​plastikaffald, du laver, når du rejser. Men folk gør det stadig ikke! Køb en genanvendelig vandflaske. Når du rejser, er du konstant på farten. Du får helt sikkert brug for meget vand, fordi varme, tropiske lande er kendt for deres vandreture, slentreture og svømning. Men hvis du ikke ejer en genanvendelig flaske og i stedet jævnligt køber engangsplastikflasker, tilføjer du en enorm mængde affald til lossepladser. Og hvis du glemmer det derhjemme, er det bedre at genbruge din plastikflaske end ingenting!

 

ZERO WASTE TRAVEL KIT #2 – TOTE TASKE

At have en mulepose er et absolut must, når du rejser, og denne muleposekollektion fra Bag-all er fantastisk. Nogle af vores totes er foret med lommer, hvilket gør det så meget nemmere at opbevare og finde ting som telefoner og nøgler uden at grave i bunden.
Én genanvendelig mulepose kunne redde tusindvis af plastikposer fra at ende i vores have.

ZERO WASTE TRAVEL KIT #3 – STOF SERVIETTER

Er der andre derude, der hader at have beskidte fingre? Som når du spiser chips og vil tørre dine hænder efter hver chip, men du ved godt, at du skal have fat i endnu en flok og gentage processen? Ja, heller ikke mig...

Disse små bomuldshåndklæder er stort set på størrelse med en serviet og kan bruges igen og igen. Når de bliver snavsede, smider du dem simpelthen i vaskemaskinen!

Prof tip: Du kan genbruge gammelt tøj og gøre det til stofservietter!

ZERO WASTE TRAVEL KIT #4 – GENANVENDELIGE BESTIK & HALM

Vi er alle klar over, hvor meget affald plastiksugerør og bestik producerer. Mens at spise hjemme er en fantastisk metode til at forhindre dette, lejlighedsvis når du rejser, selv når du spiser på en restaurant, finder du stadig op med engangsbestik!

Bær dem med dig, når du rejser, så du kan undgå engangsplastiksugerør eller plastikbestik, når du bestiller takeaway.

ZERO WASTE TRAVEL KIT #5 – PLASTFRI FROKOSTÆSKER

Du tænker måske ikke på denne med det samme, når du overvejer, hvordan du kan reducere spild, når du rejser. Den er dog rigtig fin! At have nogle genanvendelige madbeholdere i din rygsæk kan spare så meget plastik, der bliver spildt på ting som takeaway-beholdere og ziplock-poser.

Tilbage til blog

Læs mere

5 Best Hair Tools To Travel With

5 bedste hårværktøjer at rejse med

DIT FAVORITTÆK—TJEK. DIN MAKEUP – DET TADE LIDT GÆTNING, MEN TJEK. HÅRVÆRKTØJ? DET KAN KOMME MED SINE UDFORDRINGER AF AT AFKJEKKE DENNE BESTEMTE BOKS PÅ DIN REJSETO-DO-LISTE. Nogle værktøjer kan væ...

Read more
Things You Mostly Forgot To Pack For A Trip

Ting du for det meste har glemt at pakke til en tur

DET ER ALMINDELIGT AT HAVE EN FORVÆRENDE FØLELSE AF, AT DU GLEMT NOGET EFTER AT LÆST OVER DIN PAKKELISTE. ALT DIT TØJ, SKO, ELEKTRONIK OG TOILET ER I DIN Kuffert, MEN HVAD MANGLER DU ANDET? Her...

Read more