Article: Fordoble lommerne, fordoble stilen

Double the Pockets, Double the Style

Fordoble lommerne, fordoble stilen

SIG FARVEL TIL RODER OG HEJ TIL CHIK ORGANISATION MED DEN VASTERDE NEDLEDE PUNKT DOBBELT LOMME I DENIM FRA BAG-ALL.

 

 

MØD DEN SENESTE TILFØJELSE TIL DENIM KOLLEKTION – DOBBELT PUNKT POUSE!

Denne pose har to rum, så du pænt kan organisere dine nipsgenstande, kreditkort, nøgler, læbestift og meget mere. Slut med at fumle rundt i tasken – alt har sin anviste plads.

 

 

BÆR DET PÅ DIN MÅDE!

Bær den cross-body med den tilføjede skulderremme for et smart statement-stykke til dit outfit. Eller hold den i en større taske som en organiseret lomme, så du altid er inden for rækkevidde af dine væsentlige ting. Det er virkelig praktisk!

 

POSTERET DESIGN

Det polstrede design giver et ekstra lag af beskyttelse til dine væsentlige ting. Uanset om det er dine yndlingssmykker, tekniske gadgets eller kosmetik, kan du være sikker på, at de forbliver sikre mod ridser og stød, mens du er på farten.
Tilbage til blog

Læs mere

How to Organize and Prep Your Home This Fall, According to Your Zodiac Sign

Sådan organiserer og forbereder du dit hjem i efteråret i henhold til dit stjernetegn

NÅR EFTERÅRSSÆSONEN HURTIG NÆRMER, MÅ MANGE AF OS FÆLLE ET SKIFT I HVORDAN VI ØNSKER AT NÆRME VORES LEVERINGSRUM. NÅR SOMMEREN ER SLUT, KAN EFTERÅRET OFTE SKUBBE OS TIL AT FÅ TINGEN I FORM OG ØNSKE...

Read more
Double the Glam with the New Double Hair Tools Case

Fordoble glamouren med den nye dobbelte hårværktøjskasse

ER DU træt af at grave gennem en rodet taske for at finde dit yndlingsværktøj til hårstyling? SIG FARVEL TIL KAOSET, OG VELKOMMEN DEN SPILÆNDENDE LØSNING, DER ER SÆT TIL AT REVOLUTIONISERE DIN STYL...

Read more