Article: Denim samling

Denim Collection

Denim samling

OPDAG VORES NYE UDVALG AF DENIM KOLLEKTION LAVET AF HOLDBART OG TRENDY DENIM STOF MED ET CHIC DESIGN.

VI ER SÅ GLÆDEDE TIL AT LANCERE VORES HELT NYE KOLLEKTION TIL SOMMEREN 2023! BAG-ALLS SIGNATUR OG MEST ELSKET PRODUKTER ER NU TILGÆNGELIGE I DENIM TIL DIN SOMMERREJSE OG GARDEROBE!

 

KIG PÅ HVAD VI HAR I NY DENIM KOLLEKTION

MELLEMÆSKE MAKEUP OG TOILETRI     

Uanset om du bruger det som et makeup-etui eller et rejsetaske, er vores Medium Box Makeup & Toiletry en alsidig og stilfuld mulighed for at opbevare og organisere dine daglige ting denne sommer 🍉⛱️

SHOP HER

MIN MAKEUP POUCH, COATET FOR

Bag-alls alsidige makeup-pung er nu tilgængelig i den nye denimversion!
Dette makeup etui er den perfekte størrelse til at passe til den makeup, du skal have med dig. Den passer nemt i din håndtaske, og den er stilfuld nok til at have den på dit badeværelses hylde.

SHOP HER

EARBUDS/AIRPODS CASE MED LÅSE

Lyt til dine podcasts, yndlingsmusik eller klasser, mens du er på farten, mens du holder dine øretelefoner sikre i dette sødeste Earbuds/Airpods etui med lås, denim.
 
SHOP HER

MINI PUNKT PUNKT

Gør dit liv lettere ved at holde alt dit diverse organiseret inde i denne splinternye Mini Trinket Pouch i denim! Brug denne charmerende minitaske til at opbevare alle dine småting, du skal have med dig dagligt.

SHOP HER

NEW YORK CITY TOTE MED LYNLÅS OG INDERLOMME

Fra arbejdsmøder til weekendeventyr, denne nye New York City Tote med lynlås og inderlomme, Denim inkarnerer ubesværet din dynamiske livsstil.

SHOP HER

 

Tilbage til blog

Læs mere

Pre-Holiday Beauty Regime

Skønhedsregime før ferie

FORBERED OG FORKÆL DIT HÅR OG HUD FØR DIN SOMMERFERIE MED VORES 2-UGERS SKØNHEDSPLAN FØR FERIEN 2 UGER FØR: FØR KLIPPET OG GØR DEN FERIEKLAR Nu er det tid til at få dit hår i den bedst mulige stan...

Read more
New In - Folding/Hanging Toiletry Case Striped

Ny i - Folde/hængende toilettaske stribet

VI ER GLÆDEDE FOR AT INTRODUCERE VORES NYE TILFØJELSE TIL STRIBEDE KOLLEKTION , DEN FOLKEPLEDE/HÆNGENDE TOILETTASKE! DENNE CASE VIL OPBEVARE ALLE DINE TOILETRIDER UDEN AT OPTAGE FOR MEGET PLADS ...

Read more