Article: Bag-alls lille makeuptaske - en kompakt essentiel!

Bag-all's Small Makeup Bag - A Compact Essential!

Bag-alls lille makeuptaske - en kompakt essentiel!

DEN UENDELIGE SØGNING EFTER LÆBESTIFTEN I BUNDEN AF TASKEN ER OFFICIELT OVER - LILLE MAKEUP-TASKE ER DIN REDDER!

Ingen værre følelse end når du er stresset og ikke kan finde det du leder efter i din taske. Vores lille makeuptaske er den perfekte tilføjelse til dine musthaves, når du er på farten. Lad dig ikke narre af navnet, vores lille makeuptaske passer nemt til alle dine væsentlige ting. Læbestift, mascara, nogle makeup-børster og tamponer – alle de ting, du ikke kan undvære, kan puttes i denne taske!

BLYANTSAK?

Der er ingen rigtig eller forkert måde at bruge denne skønhed på! Mangler du et nyt stilfuldt penalhus - så er det her! Eller hvorfor ikke kombinere det hele? Der er plads nok til både dine yndlings makeupting og blyanter.
Få din nu!
 

NÅ NYE HØJDER I ORGANISERING

Som om det ikke var nok med en taske i en taske til at holde orden på dine ting - selvfølgelig skal vi tilføje et monogram af dit navn eller initialer på det! Ved at gøre dette vil du hurtigt finde det, du leder efter!

Hvad er et monogram?

Tilbage til blog

Læs mere

48h in Shoreditch

48 timer i Shoreditch

EN WEEKEND-FLYTTE ER ALTID EN GOD IDÉ. MEN NÅR TUREN ER KORT, SKAL DIN PLANLÆGNING VÆRE SKARPS. HVER TIME TÆLLER, OG DER ER IKKE PLADS TIL UBESLUTNING ELLER TIMELANGE DRIFTER OM, HVOR DU SKAL BRUNC...

Read more
Dive into Denim: The Stylish Laptop Case You've Been Waiting For

Dyk ned i Denim: Det stilfulde bærbare etui, du har ventet på

INDGIV DEN NYE ANKOMST PÅ SCENEN - DET BÆRBARE CASE 13" KÆDE OG OPLADER LOMME DENIM. DETTE STILSE CASKE ER INDSTILLET TIL AT REDEFINIERE DEN MÅDE, DU BÆRER OG BESKYTTER DIN BÆRBARE PC, ALTID MED ET...

Read more